Toolbox voor Jong Talent

 50,00 incl. btw

Toolbox om aan de slag te gaan met je talenten! Kinderen ontdekken hun talenten op een speelse manier. Deze toolbox biedt een concreet overzicht van 40 zichtbare talenten van kinderen in activiteiten op school, thuis, in de sportclub. Met een uitgebreide set van werkvormen en tools die opvoeders, ouders, leerkrachten en hulpverleners helpen om talenten van kinderen te leren zien, te ontwikkelen en maximaal in te zetten.

Categorie:

Ik kies voor mijn talent - Toolbox voor jong talent (Nieuwe editie)

  • Luk Dewulf
  • Peter Beschuyt
  • Els Pronk
  • Emma Thyssen

 

Ontdek samen met kinderen hun unieke talenten

Elk kind heeft een eigen unieke verzameling van talenten, soms zelfs zonder te beseffen welke dat net zijn. Hoe help je kinderen om die talenten te ontdekken en om ze op de juiste manier te benutten?

Deze toolbox bundelt alle inzichten die je nodig hebt om kinderen aan de slag te laten gaan met hun talenten, zowel thuis als op school of bij hobby’s. Je vindt er theorie over het talentendenken, inspirerende voorbeelden, een doorlopend verhaal, 40 talentenkaarten en inspirerende werkvormen om meteen mee aan de slag te gaan. Ook hoort bij deze Toolbox de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je samen met kinderen gemakkelijk hun unieke talentenprofiel en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten.

 

Extra informatie

Gewicht 0,598 kg
Afmetingen 0,215 × 0,155 × 0,025 cm
Taal

Nederlands, English version