Werkboek Talentgedreven Onderwijs Geven

 22,00 incl. btw

Dit werkboek is bedoeld als logboek van je eigen talenten en processtappen. Een aantal opdrachten uit het basisboek Talentgedreven Onderwijs Geven komt in dit werkboek terug, verrijkt met extra reflecties en verdiepingsoefeningen. Zo ondersteunt dit werkboek je om een verschil te maken voor kinderen en jongeren, door hen te versterken van binnenuit.

Het Werkboek Talentgedreven onderwijs geven is een uitbreiding bij het boek Talentgedreven onderwijs geven.

In dat basisboek beschrijven we tien samenhangende thema’s die het landschap vormen voor onderwijs geven vanuit talent. Het vertrekpunt is daarbij steeds opnieuw diegene die dat onderwijs verzorgt: jij, als (toekomstige) leerkracht. Je eigen talenten vormen het fundament onder de manier waarop jij lesgeeft aan (jonge) kinderen en aan jongeren. En door je eigen talenten bewust in te zetten ben je een voorbeeld voor je leerlingen. Dan ben je talent gedreven onderwijs aan het geven.

Dit werkboek is bedoeld als logboek van je eigen talenten en processtappen. Een aantal opdrachten uit het basisboek komt in dit werkboek terug, verrijkt met extra reflecties en verdiepingsoefeningen. Zo ondersteunt dit kleurrijke werkboek je om een verschil te maken voor kinderen en jongeren, door hen te versterken van binnenuit.

Ben je docent en wil je een beoordelingsexemplaar of gebruikersexemplaar ontvangen van dit boek, mail dan naar docentenservice@vangorcum.nl.

Extra informatie

Gewicht 0,338 kg
Afmetingen 0,245 × 0,170 × 0,012 cm